NordicHobby A/S

 

Bogensevej 13

DK-8900 Randers.

 

Tlf.: +45 8643 6100

Fax: +45 8643 7744

 

 

 


 


 


 

FORRETNINGSBETINGELSER
Randers, november 2014

 1. Generelt.
  Nordic Hobby leverer som handelskøb til forhandlere, godkendte af Nordic Hobby. For at være forhandler af Nordic Hobbys produkter skal man være i stand til, seriøst at servicere og vejlede slutforbrugeren. Er dette ikke tilfældet, forbeholder Nordic Hobby sig ret til at indstille leverancerne.   

 2. Priser.
  Aktuelle nettopriser ekskl. moms, som disse findes i administrativt system er faktureringsgrundlag. Der tages dog forbehold for tastefejl

 3. Bestilling/levering af varer
  Ved bestilling af varer kan benyttes, e-mail, fax, brev eller telefon. Under alle omstændigheder skal bestillingen være forsynet med bestillingsnummer, som fremgår af kataloger, hjemmeside, instruktioner m.m.. Levering finder sted hurtigst muligt, hvilket typisk vil sige efter et par dage. Ofte er det muligt for os at afsende varer samme dag, hvis bestillingen er indgået i timerne frem til kl. 10.30 Dette kan man dog ikke altid være sikker på, derimod kan man være sikker på, at hvis bestillingen indgår efter nævne klokkeslæt, vil den næppe kunne afsendes samme dag.  Ved ordrer uden oplyst bestillingsnummer, vil leveringstiden være væsentlig længere, da den er mere tidskrævende og typisk vil ligge nogle dage inden ekspedition. Varer, der ikke er på lager hos Nordic Hobby, noteres i restordre, med mindre andet ønskes.

 4. Reklamationsret
  Køb hos Nordic Hobby betragtes som handelskøb, hvorfor de almindelige regler om forbrugerbeskyttelse ikke finder anvendelse. Ved reklamationer forbeholder Nordic Hobby sig ret til at undersøge produktet i 14 arbejdsdage, herunder evt.  at konsultere fabrikken eller andre med henblik på at vurdere, om en fejl var til stede ved købet eller skyldes anden årsag, f.eks. forkert behandling eller slitage. I tilfælde af en berettiget reklamation, forbeholder Nordic Hobby  sig ret til at vælge at
  a.  reparere varen, hvis dette er muligt
  b   hæve købet
  c   ombytte med en tilsvarende
  Produkter, der indsendes til reklamation, skal være forsynet med en fyldestgørende forklaring på fejlen og underskrift af slutforbruger og forhandler. Nordic Hobby hæfter ikke for skader eller følgeskader af et evt. defekt produkt. Nordic Hobby yder ikke reklamationsret udover den fabrikken måtte yde. Nordic Hobby hæfter ikke for følgevirkninger, som følge af fejl i vejledninger.

 5. Reparation
  Produkter, der indsendes til reparation, skal være forsynet med reparationsordre og hvis dette ønskes, et maksimum reparationsbeløb ekskl. moms.

 6. Returret
  udøves kun, hvis dette er aftalt ved ordreafgivelse.

 7. Betalingsbetingelser
  Kredit ydes ud fra sædvanlige kreditvurderingsprincipper. I tilfælde af kredit er betalingsbetingelserne 30 dage netto eller 8 dage, minus 2 % kontantrabat. Er længere kredit aftalt, skal dette være påført faktura. Overskrides den aftalte kredittid, vil rente blive tilskrevet og leverancerne indstillet.

 8. Åbningstider
  Mandag, tirsdag, torsdag og fredag.  Nordic Hobby er lukket mellem Jul og Nytår, fredag efter Kristi Himmelfartsdag. Vi træffes bedst telefonisk formiddag mellem kl. 8.30 og 12.00  og vi træffes aldrig efter kl. 16.00 Man er meget velkommen til selv at afhente varer eller i øvrigt aflægge os et besøg, men dette skal ubetinget være aftalt i forvejen. 

  Uanmeldte besøg ønskes ikke.